Ungguttene uten poengtap – Elverum

Ungguttene uten poengtap

G16 og G18 har denne helgen vært i aksjon i nok en runde av Bringserien og Sparserien.

Som vi husker så gikk det svært bra i første runde, da begge lag tok full pott hjemme i Elverum. Denne gang var det på bortebane poengene måtte hentes.

G16 reiste til Moss for å møte Strindheim og hjemmelaget Herulf. Det endte med klare seiere med henholdsvis 13 og 10 mål.

Komplette resultater og tabell finner du her.

– Det var viktig for laget å slå en toppkandidat som Herulf. Viktig for oss å se at det vi har jobbet med siden sist runde fungerte. Forrige runde var vi ustabile, men vant, denne gangen var vi mye mer stabile i prestasjonene. Det mest positive å ta med seg er at vi slipper inn så lite mål som vi gjør og at vi klarer å ha et stabilt forsvar- og målvaktsspill, sier en fornøy trener Raymond Hamar.

G18 var denne helgen i Oslo og spilte mot Charlottenlund, Follo og BSK/NIF. Det endte med tre seiere med henholdsvis 5, 7 og 4 mål.

Komplette resultater og tabell finner du her.

– Vi gjennomfører nok en gang en solid runde og vi får prøvd oss mot flere sterke lag. Når det er sagt så er fem av de seks lagene vi har møtt foreløpig på den nedre halvdelen i Sparserien. Det er derfor vanskelig å si hvor vi står, men samtidig slår vi Follo som er på 3.plass. Holder vi det nivået vi har nå så er vi vanskelig å slå, men vi skal ikke senke oss mye før vi kan gå på noen smeller, sier trener Fredrik Ruud.