Uavgjort mot Nøtterøy – Elverum

Uavgjort mot Nøtterøy

Elverum reiste til Tønsberg for å møte Nøtterøy i det som er en av sesongens tøffeste bortekamper.

Kampen var jevn i åpningen og lagene fulgte hverandre tett de første ti minuttene når stillingen var 3-3. Nøtterøy opparbeidet seg deretter et lite overtak i kampen og gikk raskt opp i en fire måls ledelse på 10-6. Da var Christian Berge presset til å ta time-out. Det hjelp ikke nevneverdig og på det meste ledet hjemmelaget 14-8. Frem mot pause var det jevnt, men Elverum klarte å ta inn ett mål og var fem mål bak til pause på stillingen 15-10.

Gjestene åpnet den andre omgangen med å kneppe innpå med tre mål før Nøtterøy våknet. Utover omgangen er lagene jevne, men med Elverum som det litt bedre laget og 7 minutter før slutt er det uavgjort 20-20. Det blir en dramatisk avslutning på kampen. Nøtterøy scorer med 30 sekunder igjen på klokka. 10 sekunder før slutt er det Ari Stefansson som scorer for Elverum og det er uavgjort. 2 sekunder før slutt så scorer Johnny Jensen på et frikast, men dommeren underkjenner og det blir nytt frikast som han bommer. Dermed ender det uavgjort 22-22 i Tønsberg.

Neste oppgave for Elverum er borte mot Follo den 27.desember, før den store cupfinalen den 30.desember. Siste salgsdag for billetter er mandag og salget varer til 14.00.