Før cupfinalen: Magnus Gullerud – Elverum

Før cupfinalen: Magnus Gullerud

Sist Elverum var i en cupfinale måtte han nøye seg med å sitte på tribunen. Denne gangen er han en av Elverums viktigste spillere i kampen om gullet.

[jwplayer mediaid=»2384″]

Hvordan tror du det blir å spille mot Fyllingen igjen?

– Nå har vi noen høner å  plukke med Fyllingen så det passer ganske bra at vi møter dem i cupen nå. Det blir en god revansj. Ikke bare det å vinne, men å vinne cupfinalen i tillegg. Vi har ikke noe annet valg enn å vinne den kampen, vi må det så det skal bli deilig.

Hvilke tanker gjør du deg om kampen?

– Jeg gleder meg mest for jeg har ikke spilt cupfinale ennå. Det blir en morsom erfaring. Men det blir nok en tøff kamp for Fyllingen vil nok kjempe som bare det for jeg vet ikke om Fyllingen har vunnet en cupfinale før. De tapte mot Drammen ja, så de er nok ganske gira på det. Så vi må nok gi alt vi har for å slå de tror jeg.

Har vi noen mulighet for det? Vi står jo ganske likt med Fyllingen i antall seiere og tap.

– ja, vi har det. Vi har slitt mest borte mot de og dessuten møtte vi de et par ganger  tidlig i fjor å når vi ikke var helt i gang. Jeg tror vi skal ha en ganske god sjanse til det i år hvertfall nå som det har begynt å komme seg litt.

Nå er jo Majnov blitt skada. Hva betyr det for cupfinalen?

– Det er jo litt synd, spesielt for han som ikke får oppleve det. Det betyr jo at Ari og Kjetil vil få en større rolle på høyrebacken. Eventuelt så må vi flytte over noen høyrehendte på høyrebacken istedenfor. Det skal vel ikke være noe kjempeproblem, men det er synd å miste LAzo for han har jo begynt å komme seg veldig. Det er synd på hans vegne.

Hvordan blir det å spille en cupfinale i Spektrum? Du har jo ikke spilt en finale tidligere.

– Sist så satt jeg bakpå der og det var utrolig moro da å, men nå skal jeg spille. Jeg tror det kommer til å gå greit og det blir som en vanlig kamp. Jeg gleder meg masse hvertfall med masse folk som kommer å ser på og heier oss fram. Det blir en stor opplevelse tror jeg.

Det er venta rundt 3000 elverumsinger på tribunen. Det blir moro å spille foran så mange?

– Ja, det er helt konge. Vi har det beste publikumet i Norge så da passer det fint at vi kommer til en cupfinale igjen og får tatt med oss alle dit.

Hva må vi gjøre for å slå Fyllingen?

– Vi må løpe først og fremst. Så må vi stå knallhardt bakover. de kontra desverre oss i senk forrige gang. Det vi har vært best på vanligvis er å stå bra bakover og kontre, så vi er nødt til å gjøre det tror jeg.

Intervjuene er gjort i samarbeid med Leif Tore Surén i Elverumsradioen.

Alt du trenger å vite om billetter, buss, Sentrum Scene, Supporterutstyr osv. finner du her.