Et poeng mot Follo – Elverum

Et poeng mot Follo

Det var spådd en rekordjevn Postenliga og etter drøyt halvspilt sesong så ser det ut til å stemme. Elverums uavgjort mot Follo var kun et av flere overraskende resultat denne runden.

Elverum åpnet kampen best i Follo og tok tidlig intiativet i kampen. Mye grunnet et solid forvarsspill og dermed også mange muligheter til å kjøre etter i det velkjente kontring- og ankomstspillet. Etter halvspilt førsteomgang var gjestene et par mål foran og Follo var tvunget til å ta time-out. Elverum holdt oppe trykke og kom opp i en fire måls ledelse på 12-8. Derfra og inn til pause var vertene best og kunne gå i garderoben på stillingen 14-14. Lagene var like langt.

Starten av andre omgang var jevn og ingen av lagene klarte å få det nødvendige overtaket. Ikke før det gjensto drøye ti minutter. Da kom Elverum seg nok en gang foran med fire mål og det så lyst ut for gjestene fra Hedmark. Men også denne gang skulle Follo svare. Med drøye 4 minutter igjen på stillingen 29-26 til Elverum gikk hjemmelaget i frimerke på Andreas Rönnberg og Steffen Stegavik. Elverum klarte ikke lage flere mål, mens Follo satte tre bak Goran Rajkovic. Det førte til sluttresultatet 29-29 og poengdeling.

Det er fortsatt en jevn Postenliga hvor i realiteten alle lagene på øvre halvdel har muligheten til seriegull. Nå venter en pause før det drar seg til med de siste kampene i februar og mars.

Nå vendes flere tusen øyne mot Sentrum Scene og Oslo Spektrum på søndag. Da er det cupfinale. Bli med og del opplevelsen med nesten 3000 andre elverumsinger.

Bilde: Anita Høiby Gotehus