Godt nytt år! – Elverum

Godt nytt år!

Det har vært et innholdsrikt år og mye å glede seg til i 2013. Styreleder Tonje Nohr Smedstad har skrevet en nyttårshilsen.

1.omgang

2012 kan på mange vis beskrives med to ord: ”mye” og ”TAKK”!

2012 går over i 2013- vi er vi nå halvveis i sesongen. I fjor noterte vi oss ledelse til pause- i år ligger vi som nummer to- MEN i år gleder jeg meg til NM finale i Oslo Spektrum!

I år som i fjor: En spesiell takk til alle våre frivillige! Igjen fikk vi æren av å bli kåret til ”Årets arrangør” som stemmes frem av spillerne i Postenligaen- fantastisk bra.

Dette året har vi virkelig satset nytt og stort. Et steg mot neste omgang og nye muligheter! Våre frivillige har virkelig bidratt til de grader. Det er ikke mulig å få takket dere nok- hver enkelt. Dere er herved også tildelt EHHs Frivilliges æresmedalje i år!

Et raskt sportslig tilbakeblikk på året er en også hyggelig tankerekke:

–       Sluttspillmestre i mai

–       Nummer to i Postenligaen

–       Rosa sløyfe kamp med ny, norsk tilskuerrekord (6064 tilskuere) -på HAMAR!

–       Første norske lag tilgruppespill i EHF CUP!

–       NM finale!

–       Rekrutt rykket opp til 2. divisjon

–       G16 og G18 har vunnet alle sine kamper i år!

Det er fantastiske resultater på et år. Sammen med våre samarbeidspartnere, kunne vi gi 140000 til kreftsaken og 60000 til Elverum Folkehøyskoles Ugandaprosjekt. Det er vi stolte og glade for! Kan bli en tradisjon…

Driftsmessig gjorde klubben noen grep. Vi har flyttet kontorer inn i Leiret, gjort oss mer tilgjengelige. Det har vært en positiv opplevelse som vi har fått mange, positive tilbakemeldinger på. Dette rokker IKKE ved Terningen ARENA som vår hjemmebase. I administrasjonen har vår mangeårige motor, Erik, signalisert at han ønsker å trappe ned. Det blir spesielt og en overgang etter Erik. En viktig brikke å erstatte. Men Erik håper vi forblir i systemet også fremover. Lone O. Bronken tiltrer neste år.

Vi har mange yngre krefter som sørger for at vi er best på sosiale medier i Posteligaen og på oppfinnsomhet. Det er utfordrende og levende på kontoret.

Jeg vil også takke alle våre sponsorer for et fantastisk samarbeid dette året! Dere har virkelig stilt opp på events, spillerordninger og ikke minst, vist tålmodighet! Jeg ser virkelig frem mot nye opplevelser i årene som kommer!

2.omgang

Også i år starter vi ny omgang med positivt fortegn, men det blir fortsatt fokus på prestasjon utenfor som på banen. Det blir utfordrende økonomisk også fremover. Nedbetaling av gjeld står på trappene- og det skal vi ta høyde for i budsjettprosessen.

Vi ser frem til første avkast som blir Terningen CUP 19.-21. januar. Det kommer mer informasjon om dette på våre hjemmesider- håper håndballsultne tilskuere kommer for å se underholdende håndball!

Igjen; Stor Takk til våre samarbeidspartnere, vårt fantastiske publikum og til Taiga’n– helt suverent! Velkommen også til alle nye tilskuere og håndballinteresserte!

Vi ønsker dere alle en fortsatt gledelig jul og et begivenhetsrikt nytt år!