Elverum signerer høyreback – Elverum

Elverum signerer høyreback

Elverum har jaktet erstatter etter at Lazo Majnov ble skadet. Nå er talentet Iso Sluijters signert ut sesongen.

Iso Sluijters spilte forrige sesong i Portland San Antonia i Spania, men ville før denne sesongen hjem til trygge rammer i Nederland til tross for at flere Bundesliga-klubber ville ha hans signatur i sommer. Iso er 22 år gammel, 192 cm høy og 94 kg. Han blir beskrevet som en skytter og har fått gode skussmål av landslagsledelsen i Nederland samt noen tyske kontakter av Christian Berge.

Iso tar med seg kjæresten til Norge og flytter inn i sentrum allerede på torsdag 17.januar. Foreløpig har han kontrakt ut denne sesongen, men den vil bli forlenget og partene er fornøyde med samarbeidet. Første mulighet til å se vår nye høyreback i aksjon blir i Terningen Cup til helgen.