Lader opp med skiskyting – Elverum

Lader opp med skiskyting

Elverum byttet ut håndballtreningen mandag kveld en uformell skiskytterstafett på Varden i Hernes.

[jwplayer mediaid=»2467″]

Det var før stafetten knyttet særlig stor spenning til skiferdighetene til Elverums nykommere Iso Sluijters, Goran Rajkovic og Lazo Majnov. Sistnevnte måtte melde pass grunnet sin skade, men de to fikk prøvd seg på ei knappe 1000 meter lang løype som de gikk to ganger inkludert to liggende skytinger.

Totalt 20 løpere sto på startstrek og de var delt inn i fire lag. I tillegg til 18 spillere deltog også trener Christian Berge og daglig leder Martin Gudbrandsgård. Løypa var også omkranset av «enorme folkemasser».

– Det var først og fremst morsomt og en sosial ting å gjøre. Selv er jeg fornøyd med egen innsats. Jeg er rævva på ski, men tar det igjen med glimrende innsats på standplass, sier Christian Berge.

Flere viste særdeles gode takter på ski, men desidert raskest var nok Steffen Stegavik. Han har jo også tidligere deltatt i Kirkebakken Grand Prix, en rulleskisprint hvor flere eliteløpere deltar. På standplass var Michael Thon det sterkeste kortet med fullt hus, 10 av 10.

Stafetten ble vunnet av Ari Stefansson, Mishels Liaba, Morten Nergaard, Jørgen Bakke og Håkon Ekren.

Takk til skiskyttergruppa i Hernes for hjelpa i forbindelse med gjennomføringen av stafetten.