Serieledelse – Elverum

Serieledelse

Iso Sluijters fikk den debuten han ønsket seg når det ble seier mot Drammen og han selv ble banens beste. Se videointervju med Iso og Gøran Sørheim.

[jwplayer mediaid=»2532″]

Drammen gjestet Elverum i den første av flere toppkamper i Terningen Arena denne våren. Lagene fulgte hverandre tett den første omgangen og ingen opparbeidet seg større enn to måls ledelse. I omgangens siste sekund ble banens beste spiller Iso Sluijters utvist og Drammen fikk et direkte frikast som også reulterte i mål. Dermed kunne lagene gå i garderoben på stillingen 15-15.

Hjemmelaget åpnet den andre omgangen bra og tok ledelsen med en spiller mindre på banen. Også etter pause skulle det bli jevnt, men Drammen ble hindret av at deres toppscorer Gøran Sørheim allerede hadde fått to to-minuttere i første omgang og måtte være mer forsiktig i andre omgang. Mot slutten av kampen kunne Elverum feste grepet foran et entusiastisk hjemmepublikum i Terningen Arena. Ved kampslutt viste storskjermen 35-29.

Samtidig kunne det fastslås at Haslum tapte mot Bodø og Runar tapte mot Viking, det gjør veien opp vesentlig kortere for Elverum. For øyeblikket topper hedmarkingene tabellen med fire poeng mer.

Før kampen inviterte Elverum Håndball Herrer sammen med dagens kampsponsor Sparebanken Hedmark til et B2B-treff for våre samarbeidspartnere. Vi kommmer tilbake med mer om det og vide litt senere.

Kampsponsor Sparebanken Hedmark ga dette 24 kvm store banneret i gave til Taiga´n før kampen.

Elverum – Drammen 35-29 (15-15)