Jakten fortsetter – Elverum

Jakten fortsetter

Det ble et bittert tap i cupfinalen mot FyllingenBergen. Denne gang er vi nødt til å vinne sier Morten Nergaard. Se videointervju med vår målvakt.

[jwplayer mediaid=»2579″]

FyllingenBergen har tatt skalpen på Elverum to ganger denne sesongen. Først vant de 27-26 hjemme i framohallen før de i romjula vant cupfinalen i Oslo Spektrum. Sånn sett er det mye ære som står på spill for Elverum. Her handler det om å unngå å la noen bergensere ta alle poengene i en og samme sesong. Det står også medaljer i alle valører på spill. Elverum leder serien, Fyllingen er fire poeng bak med en kamp mindre spillt. Det bruker å smelle i disse oppgjørene, det gjør det nok også onsdag kveld i Terningen Arena.

FyllingenBergen skriver på sine hjemmesider at de sliter med en del sykdom og at flere spillere er usikker til kampen. Når flyet tar av fra Flesland så regner vi med at de fleste likevel er med. Få vil gå glipp av et fullsatt Terningen Arena på kokepunktet. For Elverum ble nysigneringen Iso Sluijters skadet på slutten av tirsdagens trening. En overtråkk hvor det blir tatt en avgjørelse onsdag morgen om han spiller. Resten skal være klare til kamp, selv om det er kun få dager siden det fysisk tøffe oppgjøret mot det polske storlaget Wisla Plock.

Billetter kjøper du i Terningen Arena fra 17.00. Dørene åpner 17.30. Elverum – FyllingenBergen 18.30. Jakten på seriegullet fortsetter og den opplevelsen er best fra tribunen.

Foto: Østlendingen