Revansje som smakte – Elverum

Revansje som smakte

Elverum hadde mye å revansjere mot Fyllingen og dagens seier smakte dermed ekstra godt. Se videointervju med Kjetil Aanestad og Kip Carpenter (OL-bronse skøyter).

[jwplayer mediaid=»2585″]

Hjemmelaget åpnet best i oppgjøret mot gjestene fra Bergen, men klarte aldri å avgjøre kampen i første omgang. Det til tross for at Elverum ledet både 10-5 og 11-7. De siste ti minutene av omgangen vant Fyllingen 4-0 og lagene tok dermed pause på stillingen 11-11 og like langt. Elverum hadde tatt med seg mye læring fra kampen mot Wisla Plock og trøkket ordentlig til i forsvar. På 21 minutter i andre omgang hadde Fyllingen bare gjort fire mål og kampen var avgjort på stillingen 25-15. Til slutt kunne Elverum cruise inn til en komfortabel 28-21 seier. Kantene lagde hele 15 mål for Elverum og Kjetil Aanestad ble fortjent kåret til banens beste.

Gledelig for hedmarkingene var at BSK/NIF fortsetter den meget gode vårsesongen og i dag vant de 29-26 mot Runar, det laget som for øyeblikket er nærmest Elverum. Dermed leder Elverum Postenligaen med fire poeng på Runar som har to kamper mindre spillt. Serielederen ser ut til å være heldige som er ferdige med BSK/NIF, selv om også de ser bra ut nå etter VM-pausen.

I Terningen Arena i dag fant vi skøytelandslaget til USA. De er for øyeblikket på Hamar og tok seg et lite avbrekk med sin første håndballkamp noensinne. I videovinduet under kan du se et intervju med Kip Carpenter. Han har OL-bronse fra 2002 og kan skilte med hele ti VM-medaljer, derav to gull. Han har nå lagt opp, men er trener for USA sitt landslag.