Grytidlig avreise – Elverum

Grytidlig avreise

Elverum spiller lørdag borte mot RK Maribor Branik i EHF-cupen. Natt til fredag var det avreise til Slovenia. Se videointervju med Christian Berge og Goran Rajkovic.

[jwplayer mediaid=»2591″]

Klokken 03.00 natt til fredag var det klart for avgang til Slovenia og bortekamp i EHF-cupen mot RK Maribor Branik. Flyturen går til Graz i Østerrike og deretter går turen i buss til Slovenia. Til tross for tidlig avreise så mener hverken Christian eller Goran at det ødelegger oppladningen til kampen. Kampen i Slovenia går lørdag.

Som du ser så kom ikke bagasjen frem samtidig som laget. Programmet viser at det fredag kveld og lørdag morgen venter trening før kampen lørdag kveld. Mer info om laget Elverum møter finner du på ehh.no senere i dag.

[jwplayer mediaid=»2593″]