Kan Elverum snu trenden? – Elverum

Kan Elverum snu trenden?

Elverum har til gode å slå ØIF Arendal borte. Den trenden bør Elverum snu i morgen om de fortsatt skal være i førersetet. Se videointervju med Lars Nordberg.

[jwplayer mediaid=»2614″]

Sist Elverum tok poeng i Arendal var 13.12.2009. Den gang ble stillingen 32-32. Til i år har ØIF Arendal fått seg ny arena og spiller i Sør Amfi. Før kom man til gamle fryktede Nedeneshallen. Til tross for varierende spill av ØIF Arendal i det siste, så kan det garanteres at Leif Gautestads menn igjen har funnet formen når Elverum kommer på besøk. Oppgjørene mellom disse to lagene er noe for seg selv. Er ikke duellen på banen god nok så er hvertfall ordkrigen verdt å få med seg.

Etter en strabasiøs bortetur til Slovenia blir det spennende å se hvordan Elverum takler det tøffe programmet. Tidligere har gjestene reist til Arendal en dag i forkant, denne gang går turen nedover samme dagen. Alle hos gjesten er skadefrie og Christian Berge kan ta ut laget fra en stall på 20.

Har du ikke mulighet til å være i Sør Amfi så kan du se kampen på TV 2 Sumo, høre kampen på Elverumsradion eller følge oppdateringer på Østlendingen. Kampstart 18.30.