Poengdeling i Arendal – Elverum

Poengdeling i Arendal

Elverum har slitt med å få med seg begge poengene fra møtene i Arendal. I onsdagens kamp så det lenge bra ut, men det endte med poengdeling.

Gjestene fra Hedmark har alltid slitt med bortekampene mot ØIF Arendal. I år var det håp om at et gulljagende Elverum endelig skulle trekke det lengste strået og det åpnet bra for Berges menn. Elverum fikk tidlig et par måls ledelse og ØIF Arendal var tvunget til å ta en tidlig time-out. Lagene fulgte hverandre tett og til pause ledet Elverum 15-14.

I andre omgang fortsatte bortelaget å beholde et par måls ledelse uten å klare å riste av seg ØIF Arendal, til tross for flere muligheter. KAmpen bar preg av noen tøffe dueller og spesielt Elverum fikk tildelt en god del straffekast. André Lindboe var sikker og satte alle muligheter han fikk fra sju-meteren i onsdagens kamp. Elverum var foran med ett mål, men fem sekunder før slutt fikk David Svenningsen gos hjemmelaget smette gjennom forsvaret til Elverum og fastsatte sluttresultatet til 28-28.

Selv om det ble kun et poeng for Elverum i denne kampen så har de fortsatt muligheten til å avgjøre sin egen skjebne i Postenligaen. På søndag er det hjemmekamp mot Tvis Holsterbro i EHF-cupen, før det på onsdag er et viktig oppgjør for hedmarkingene hjemme mot Runar.

Du kan lese mer om dagens kamp i Østlendingen.