Ett poeng mot topplag – Elverum

Ett poeng mot topplag

Elverum spiser kirsebær med de store lagene i EHF-cupen og beviser gang på gang at de hører hjemme der.

Elverum tok imot det danske storlaget Team Tvis Holstebro til oppgjør i EHF-cupens gruppespill. Elverum har med gode kamper tidligere i gruppespillet bevist at de hører hjemme i dette selskapet med jevne og tette kamper mot Wisla Plock og Maribor Branik.

I søndagens kamp var det en jevn batalje hele veien hvor hjemmelaget klarte å kjempe til seg et virkelig sterkt poeng mot et av topplagene i den danske eliteserien. En prestasjon det står respekt av.

Allerede på onsdag kommer den viktigste kampen så langt i serieinnspurten. Da kommer Runar på besøk til Terningen Arena i det som kan bli en helt avgjørende kamp i gullkampen. Der kan det lønne seg å være, for det blir nervepirrende.

Du kan lese mer om søndagens kamp mot Team Tvis Holstebro på:

Østlendingen

TV 2

EHF (engelsk)

Foto: Østlendingen