Stemningen best i arenaen – Elverum

Stemningen best i arenaen

Ola Norstrøm er et kjent fjes for alle Elverums supportere. Han håper på stinn brakke mot Runar onsdag. Se videointervju.

[jwplayer mediaid=»2630″]

Ola Norstrøm er en av frontfigurene i Elverum Håndballs eminente supporterklubb Taiga`n. Har er en av de mange som er med å skaper en fantastisk stemning når Elverum spiller sine hjemmekamper i Terningen Arena, men også på bortebane er de med å skaper liv og røre for sitt favorittlag. Sammen med hundrevis og tusenvis av andre er han med å gjør det til en sinnsyk opplevelse for spillerne i hver eneste kamp.

På onsdag spiller Elverum mot Runar i Terningen Arena. Da skal det nok en gang mobiliseres i den kampen som kan vise seg å bli helt avgjørende i gullstriden. Det skal nok en gang vises følelser i form av glede, skuffelse og sinne. Elverums supportere skal være den 8. spilleren som gang på gang har vist seg å være helt avgjørende i serielederens favør.

Ola jobber i tillegg på Hagen Sport på Mart`n senteret. Der kan du før hver eneste hjemmekamp forhåndskjøpe billetter  til Terningen Arena, et tilbud mange supportere benytter seg av. Stikk innom for en håndballprat med deres ansatte og sikre deg samtidig billetter til onsdagens storkamp.

Ingen har vel glemt denne kvelden fra forrige sesong?