Vinn eller forsvinn – Elverum

Vinn eller forsvinn

Det er mye som står på spill når Elverum onsdag tar imot Runar på onsdag kveld. Kan dette være året hvor Elverum klatrer helt til topps etter 67 års ventetid.

Elverum Håndball ble stiftet i 1946. Nå, 67 år senere, kan det etterlengta seriegullet kanskje ta veien til innlandets dype skoger. Nå skal vi være forsiktig med å spå dette, da det de tre siste årene har vist seg at Elverum har måttet ta til takke med å være nest best. Det fylles opp med sølvtøy, men gullet uteblir. Elverum har vært nesten alle eksperters favoritt denne sesongen, men dette slo ikke bra ut for Elverums gutter i begynnelsen av sesongen. Nå begynner ting å stabilisere seg. Da viser det seg at Elverum er det topplaget alle trodde de skulle være.

Mot Runar onsdag er det snakk om gullet. Seriemesterskapet. Taper Elverum denne kampen er det kjørt med tanke på å vinne. Med seier ser det veldig lyst ut. Ikke avgjort, men på god vei. Vi har spurt noen av spillerne følgende spørsmål; Hva er ditt drømmescenario i kampen mot Runar?

Kalle Björkman:

Vi vinner minst 32-21 foran en kritthvit hall som er så gale som bare elverumsinger kan være.

Kjetil Aanestad:

Knuse de med 12 mål foran full hall. Vi trenger støtten.

Morten Nergaard:

Vinne like mye som vi gjorde i cupen slik at vi har dem på innbyrdes, men har ikke vært feil om de brenner straffe i siste sekund når vi leder med ett heller. Taigan`n og resten av publikum kommer til å vise seg fra sin beste side som Norges beste supportere.

Magnus Gullerud:

Fullstappet hall og vi vinner med 10 mål.

Erik Toft:

At vi knuser dem med 15 mål foran et fullsatt Terningen Arena. Vi kjører over dem.

Onsdag 27.feb kl. 18.00 Elverum – Runar.

Foto: Østlendingen