Elverum best – Elverum

Elverum best

Elverum tok imot Runar hjemme til toppkamp i Postenligaen onsdag kveld. Det ble en festaften i Terningen Arena. Se videointervju med André Lindboe.

[jwplayer mediaid=»2642″]

det var synet av gull som tente lagene i denne toppkampen på veien mot seriemesterskapet. Vinneren i denne kampen ville uten tvil ha en fordel når det drar seg mot innspurten i en rekordjevn Postenliga. Runar tok ledelsen i første omgang, men derfra og inn til pause var det Elverum som hadde kommandoen. Knalltøft forsvar, en god Morten Nergaard og giftige ankomster førte hjemmelaget i garderoben med ledelse 19-14.

Elverum ble båret frem av et entusiastisk hjemmepublikum  og fortsatte overkjøringen i andre omgang anført av en meget god Andreas Rönnberg. Hedmarkingene beholdt en fem til sju måls ledelse gjennom hele omgangen og når seieren var sikret handlet alt om å innhente Runar på innbyrdes oppgjør etter ni-målstapet på bortebane. Det gikk akkurat og dermed er lagene likt på innbyrdes oppgjør. Elverum vant 34-25 foran 1700 tilskuere i Terningen Arena. Skulle lagene ende med like mange poeng er det målforskjell i hele ligaen som gjelder.

Det gjenstår tre meget viktige kamper for Elverum. Til helgen venter Bodø i en vanskelig bortekamp før det skal avsluttes med hjemmekamp mot Follo og Haslum. Det blir noen nervepirrende uker for Elverums supportere frem til 20.mars og siste kamp hjemme mot Haslum. Elverum er i førersetet, men i årets jevne liga er ingenting avgjort.

Du kan lese mer om kampen på Østlendingen.