Håper å se nordlys – Elverum

Håper å se nordlys

Når Iso kom til Elverum lurte han på om det var mulig å se nordlys. Søndag drar laget til Bodø og Iso håper drømmen går i oppfyllelse, men helst ta to poeng. Se videointervju.

[jwplayer mediaid=»2654″]

Serieleder Elverum reiser til Bodø vel vitende om at de kan avgjøre gullkampen selv foran de tre siste kampene i det som blant alle kalles «kokosligaen». Alle lagene fra 3.plass til 10.plass kan ende med enten medalje eller kvalifisering til slutt. Det er garantert at Elverum ikke kommer til å havne i noen kvalifisering, men det er fortsatt mulig å havne utenfor medalje. Det er bare for å stadfeste hvor jevnt det er i årets Postenliga. 67 års ventetid kan være over for hedmarkingene, men i denne ligaen er ingenting gitt på forhånd.

Søndagens verter Bodø har hatt en oppsving etter VM-pausen med fire seiere på de fem siste kampene. De har slått sterke lag som Nøtterøy på bortebane og Haslum med Mamelund. Kun ett annet formlag har stått i veien for Bodø, det var BSK/NIF som vant 29-24 i Bodø Spektrum. Mye av æren for Bodøs opptur skal deres danske målvakt Joachim Christensen ha. I første omgang mot Haslum hadde han en redningsprosent på tett oppunder 70%. Mye av nøkkelen for Elverum blir å løse nordlendingene sitt forsvar- og målvaktsspill.

Guttene fra Elverum skal hvertfll få den støtten de trenger av 25-30 fra Norges beste supportere; Taiga`n. De skal hvertfall få glede av å overdøve 2000 nordlendinger.

Har du ikke mulighet til å være i Bodø Spektrum så kan se kampen på TV 2 Sumo, høre kampen på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på Østlendingen. Vi foreslår at du gjør alt samtidig.