Ga nordlendingene juling – Elverum

Ga nordlendingene juling

Bodø ventet på andre banehalvdelen når Elverum reiste nordover til ligaens siste bortkamp. Der fikk nordlendingene bank både på banen og tribunen.

Gjestene fra Hedmark tok kommandoen i kampen da finnen Andreas Rönnberg førte Elverum opp i ledelsen. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele den første omgangen, med Elverum hele tiden et par mål foran. En omgang preget av litt slurvete angrepsspill og Elverum kan gå til pause med ledelse 14-12.

I andre omgang ble det en oppvisning i forsvarsspill. De første fem minuttene scoret begge lagene i alle sine angrep, men deretter var det bom stopp. Elverum gikk opp i 21-16 og klarte å holde Bodø unna å lage mål i hele 15 minutter. Det er liten tvil om at deltagelsen i EHF-cup har gjort veldig godt for de hvite og svarte. en evne i forsvarsspillet og kontringsspillet som få andre Postenliga-lag klarer å matche akkurat for øyeblikket.

De drøye 20 tilreisende fra Taiga`n kunne juble for seier 28-21. Taiga`n som forøvrig også utklasset 1600 nordlendinger på tribunen.