Det kan bli gull onsdag – Elverum

Det kan bli gull onsdag

Elverum har igjen to kamper, begge på hjemmebane. Onsdag kommer Follo og det kan bli gull. Se videointervju med Christian Berge og Leif Tore Surén.

[jwplayer mediaid=»2671″]

Elverums befolkning har ventet lenge, 67 år hvis du regner fra klubbens stiftelse. De har ventet på gull i seriesystemet. Et seriesystem som har forandret seg mange ganger på de 67 årene, men som i dag er kjent som Postenligaen. På onsdag kommer Follo til Terningen Arena. Samme kveld spiller også Haslum borte mot BSK/NIF og Runar borte mot ØIF Arendal. Avgir Haslum poeng og Runar taper, så kan arbeidsgivere i Elverum forberede seg på mange egenmeldinger på torsdag så fremt Elverum vinner mot Follo. Da blir det gull til byens håndballhelter.

[jwplayer mediaid=»2672″]

Det er mange eventualiteter, men muligheten er uansett tilstede. Det viktigste for hjemmelaget er uansett å vinne mot Follo. Gjestene stakk kjepper i hjulene for Elverum ved det tidligere møtet denne sesongen. Kanskje det bitreste poengtapet for Elverum denne sesongen. Like før slutt ledet Elverum med tre mål og så ut til å ha kontroll, men Follo kom tilbake og sikret seg uavgjort i en dramatisk kamp. Dette må Elverum unngå nå, noe som er lettere sagt enn gjort mot ringreven Jan Ivar Lorentzen, Follos trener. Han er kjent for å lirke av seg noen fraser i retning Taiga`n og Elverum. Og jeg er sikker på at du kan lese om en mer direkte Lorentzen enn noen gang tidligere hvis du åpner Østlendingen i morgen.

Billetter kjøper du i Terningen Arena fra 17.00. Dørene åpner 17.30. Elverum – Follo 18.30.

Det kan bli gull… Tør du ta sjansen på å ikke være der?

Foto: Østlendingen