Det kan bli gull onsdag

Elverum har igjen to kamper, begge på hjemmebane. Onsdag kommer Follo og det kan bli gull. Se videointervju med Christian Berge og Leif Tore Surén.

[jwplayer mediaid=»2671″]

Elverums befolkning har ventet lenge, 67 år hvis du regner fra klubbens stiftelse. De har ventet på gull i seriesystemet. Et seriesystem som har forandret seg mange ganger på de 67 årene, men som i dag er kjent som Postenligaen. På onsdag kommer Follo til Terningen Arena. Samme kveld spiller også Haslum borte mot BSK/NIF og Runar borte mot ØIF Arendal. Avgir Haslum poeng og Runar taper, så kan arbeidsgivere i Elverum forberede seg på mange egenmeldinger på torsdag så fremt Elverum vinner mot Follo. Da blir det gull til byens håndballhelter.

[jwplayer mediaid=»2672″]

Det er mange eventualiteter, men muligheten er uansett tilstede. Det viktigste for hjemmelaget er uansett å vinne mot Follo. Gjestene stakk kjepper i hjulene for Elverum ved det tidligere møtet denne sesongen. Kanskje det bitreste poengtapet for Elverum denne sesongen. Like før slutt ledet Elverum med tre mål og så ut til å ha kontroll, men Follo kom tilbake og sikret seg uavgjort i en dramatisk kamp. Dette må Elverum unngå nå, noe som er lettere sagt enn gjort mot ringreven Jan Ivar Lorentzen, Follos trener. Han er kjent for å lirke av seg noen fraser i retning Taiga`n og Elverum. Og jeg er sikker på at du kan lese om en mer direkte Lorentzen enn noen gang tidligere hvis du åpner Østlendingen i morgen.

Billetter kjøper du i Terningen Arena fra 17.00. Dørene åpner 17.30. Elverum – Follo 18.30.

Det kan bli gull… Tør du ta sjansen på å ikke være der?

Foto: Østlendingen