Trygg seier mot Follo – Elverum

Trygg seier mot Follo

Elverum hadde muligheten til å sikre seg seriegullet onsdag. Selv om de gjorde jobben så imponerte samtidig Haslum mot BSK/NIF.

Drømmen om å sikre seriegullet allerede onsdag kveld lå tykt over Terningen Arena. Elverum gjorde jobben mot Follo, men det samme gjorde Haslum mot BSK/NIF. Det siste laget med gullsjanse, Runar, hadde et lite arbeidsuhell borte mot ØIF Arendal, men er fremdeles med i gullkampen. Likevel går det mot en seriefinale mellom Elverum og Haslum nok en gang. Denne gang i Terningen Arena og denne gang med hedmarkingene i førersetet. Det blir to uker i spenning før slaget står; onsdag 20.mars.

I onsdagens kamp mot Follo var det tydelig at hjemmelaget ville mye i jakten på seriegull. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele omgangen, men Elverum klarte å få et lite overtak og gikk i garderoben med ledelse 14-11. I andre omgang ble vertene jaget frem av et entusiastisk hjemmepublikum på 1800 og en god Steffen Stegavik responderte sammen med resten av laget. Elverum gikk tidlig opp i 19-13 og så seg deretter aldri tilbake til tross for Follo nærmet seg med noen mål en periode. Når sluttsignalet lød viste storskjermen 27-21 i hjemmelagets favør.

Nå venter to bortekamper i EHF-cup for Elverum, før den store seriefinalen mot Haslum 20.mars.

Du kan lese mer om kampen hos Østlendingen.

Du kan også lese hva TV 2 skriver.

Foto: Anita Høiby Gotehus, Østlendingen