Se Elverum på EHF-TV – Elverum

Se Elverum på EHF-TV

Elverum er i Danmark for sin fjerde kamp i EHF-cupen, en kamp du kan se på EHF-TV. Hedmarkingene har ett poeng etter tre kamper og det kom mot TTH i forrige kamp.

EHF-cupens gruppespill er halvveis og Elverum er i Danmark for å spille mot Team Tvis Holstebro. I forrige kamp mellom mdisse to i Terningen Arena ble det en dramatisk kamp hvor det endte uavgjort og dermed det første poenget til Elverum i gruppespillet. Det er dermed duket for også en tøff kamp på søndag. Elverums supportere, Taiga`n, har inntatt Danmark og er klare for å erobre nok et europeisk land.

Gledelig er det at kampen sendes direkte på EHF-tv. Den nettbaserte tv-plattformen viser europeiske storkamper fra Champions League og EHF-cup. Søndag viser de to kamper fra EHF-cup. Storoppgjøret mellom Rhein-Neckar Löwen og KIF Kolding og den nordiske duellen mellom Team Tvis Holstebro og Elverum.

Du kan lese hva EHF skriver om tv-kampene her.

Du finner direktelenken til tv-sendingen her.

Kampstart i Danmark er søndag 15.00.

Elverumsguttene har gjennomført en treningsøkt lørdag og du ser noen bilder under: