Rekruttene tok medalje – Elverum

Rekruttene tok medalje

Rekruttene sikret seg medalje i 2.divisjon etter seier torsdag. I helgen fortsetter kampen om medaljer i Bring-serien og Spar-serien.

Elverum 2 møtte torsdag kveld Follo 2 hjemme i Terningen Arena. I forkant av kampen var det klart at Elverum hadde mulighet til å få bronsemedalje, men da var kun seier godt nok, i tillegg til at Haslum 2 og Njård måtte tape sine kamper. I Terningen Arena var det hjemmelaget som hadde full kontroll kampen igjennom og kunne juble for seier 35-25. Når i tillegg Haslum og Njård tapte kunne ungguttene juble for bronsemedalje, en sterk prestasjon som nyopprykket fra 3.divisjon.

I helgen skal 16- og 18-åringene ut i de landsdekkende seriene igjen. G16 skal til Oslo for siste runde i Bring-serien. Laget har allerede kvalifisert seg for det nasjonale sluttspillet hvor de åtte beste lagene er. Denne helgen skal de spille tre kamper som avgjør om de går videre som nummer 1, 2 eller 3 fra de innledende rundene.

G18 skal til Trondheim og spille Spar-serie hvor det nå er den fjerde av totalt fem runder. På motsatt banehalvdel står denne helgen Haslum, Strindheim og Sandefjord. I toppen er det hele fire lag med like mange poeng, deriblant Haslum og Elverum og også Follo og Sandnes. Disse lagene har alle åtte seiere og ett tap. Til onsdag skal Haslum og Elverums a-lag ut i seriefinale, 18-åringene i de respektive klubbene gjennomfører den dysten på lørdag hvor det vinnende laget får en stor fordel. Når i tillegg sterke lag som Strindheim og Sandefjord står på motsatt side, så er det klart at toppnivået må være inne for å få med seg poeng.

Foto: Østlendingen