Gleder seg til seriefinalen – Elverum

Gleder seg til seriefinalen

Steffen Stegavik har opplevd alt, men mangler seriegullet. Se videointervju under. Les også alt om billettsalg og når dørene åpner.

[jwplayer mediaid=»2739″]

Billettsalget på onsdag begynner klokken 16.30 i Terningen Arena. For de som har stemplet billett fra Hagen Sport og de med sesongkort så åpner dørene klokken 17.00. For de som kjøper billett på kampdag så åpner dørene klokken 17.15. For å være sikret de beste plassene så må du nok på denne kampen være tidlig ute, da dette garantert blir en folkefest.

Vi understreker at det fortsatt er flere hundre billetter for salg på kampdag og som sagt så åpner billettsalget i arenaen allerede klokken 16.30. Merk at det er skiltet hvilken inngang som skal brukes for de forskjellige billettypene, dette er kun for å fordele trykket på alle inngangene. Dette vil være godt skiltet i arenaen på kampdag.

Og følg oppfordringen fra kaptein Steffen Stegavik; kle deg i hvitt!

Foto: Østlendingen