Liker ikke skryt – Elverum

Liker ikke skryt

Christian Berge er forhelliget i Elverum. Han liker ikke skryt, men er glad for at folk er engasjert og vil se alle kledd i hvitt onsdag. Se videointervju under.

[jwplayer mediaid=»2743″]

De siste årene er det ingen tvil om at rivaliseringen har stått mellom Elverum og Haslum. Haslum har vært det førende laget, men disse rollene er nå byttet om. Etter sluttspill-seieren til Elverum i fjor, hvor Elverum vant med ett mål sammenlagt, så skiftet klubbene posisjon. Denne seriefinalen er det Elverum som er i førersetet, men et forsterket Haslum har ikke tenkt å gi fra seg gullet uten kamp. En kamp med nerver, følelser utenpå kroppen. Endelig mulighet for å sikre seriegullet på hjemmebane. Det har aldri skjedd før i klubbens 67 år lange historie.

Om det skulle bli gull arrangeres det en oppstart på gullfesten ute i Terningen Kafé. Her vil det bli musikk og scene med intervjuer av flere profilerte personer samt spillere og trenere. Terningen Kafé har åpent med salg av alkohol og forfriskninger. Dette arrangeres av Joker Event og Terningen Kafé i samarbeid med Elverum Håndball Herrer.