YC eiendom med gullpartneravtale – Elverum

YC eiendom med gullpartneravtale

Elverum Håndball har i etterkant av seriegullet forlenget eller signert nye avtaler med flere bedrifter.

Elverum Håndball har i løpet av de siste dagene skrevet nye avtaler med flere av sine eksisterende partnere, samt fått med ett par nye samarbeidspartnere.
 
På torsdag, altså dagen etter at klubben sikret sitt første seriegull gjennom tidene så signerte en av våre største samarbeidspartnere YC Eiendom og daglig leder Rolf Gundersrud en ny gullpartneravtale med klubben.
 
I YC Eiendom har klubben hatt en trofast og sterk samarbeidspartner gjennom mange år så derfor er gleden stor i EHH over at foretaget vil fortsette å være med og bygge Elverumshåndballen enda sterkere.
 
I tillegg til signeringen med YC Eiendom så har vi i disse dager også signert gullpartneravtale med Pelias og ny rekordavtale med Långfloen Handel der de er med på sølvpartnernivå. I tillegg kan vi skryta av å ha fått med KPMG som gullpartner, Meny som sølvpartner og Ing. Hallås på patriotnivå.
 
Andre partnere som siste uken har forlenget eller kommet til er Nettbuss, Rydje renhold og Tire Trade.
 
 Vi jobber i en sterk medvind og vårt varemerke er etter sesongens herlige sportslige fremganger sterkere enn noensinne.
 
Både firma, media og publikum legger merke til både våre sportslige fremgang og det show som klubben sammen med sine fans skaper hver uke under vinterhalvåret.
Flere og flere vil være en del av det miljøet som for hvert år vekser seg sterkere i håndballnorge.