Sluttspillet starter onsdag – Elverum

Sluttspillet starter onsdag

Gullrusen har nesten lagt seg når avkastet for sluttspillet nærmer seg. På onsdag drar Elverum til Arendal i deres første kamp i gruppespillet.

Det store målet i elverum har alltid vært det etterlengtede seriegullet, men det er faktisk i sluttspillet det siste gullet kom før årets bragd. Mange husker sikkert sluttspillet i fjor hvor hedmarkingene stakk av med det lengste strået, men det var ikke uten dramatikk. I semifinalen mot Fyllingen måtte det tre kamper til for å kåre en vinner og det så lenge mørkt ut for Elverum langt ut i siste semifinalen. I finalen var det Haslum som sto på motsatt side og etter seier med seks mål hjemme hadde mange forventet at Elverum endelig skulle ta skalpen til Haslum. Det ble så tett som det kunne bli, men Elverum dro det i land etter tap med fem i bortekampen.

Årets sluttspill spilles etter nesten samme modell som i fjor, med kun noen endringer i semifinale og finale. Det vil vi komme med fullstendig info om i løpet av uken, men det starter uansett med gruppespillet. Der møtes nummer 1, 4, 6 og 7 fra seriespillet i den gruppen som Elverum er i. Der skal det spilles hjemme og borte mot samtlige lag, noe som vil si totalt seks kamper i gruppespillet hvor de to beste går til semifinale. I tillegg til Elverum består gruppen av Drammen, Runar og ØIF Arendal.

Onsdag reiser Elverum til Arendal for å gjeste ØIF Arendal i en veldig vanskelig bortekamp. Denne sesongen har oppgjørene mellom disse to endt uavgjort i begge kamper. Elverum har tilgode å vinne borte mot ØIF Arendal. Forhåpentligvis for Elverum kan det snu i denne kampen, men et ØIF Arendal som elsker å spille mot Elverum vil nok ikke gi seg uten kamp denne gangen heller.

Christian Berge kan ta ut laget fra samtlige 21 spillere i troppen. Kampstart i Sør Amfi er 19.00. Kan du ikke være i hallen så kan du se kampen på TV 2 Sumo eller høre kampen på Elverumsradioen.

Foto: Østlendingen