Jakter ny tittel – Elverum

Jakter ny tittel

Elverum åpnet sluttspillet solid når de vant mot ØIF Arendal på bortebane. På fredag kommer Drammen på besøk til Elverums første hjemmekamp.

Elverum leder pulje 1 etter onsdagens kamper hvor de kunne reise hjem fra Arendal med en 10-målsseier, forøvrig den første borteseieren mot ØIF Arendal. Drammen på sin side fikk kun med seg et uavgjort resultat hjemme mot Runar etter å ha ledet med fem mål på det meste. Elverum har dermed skaffet seg et knapt forsprang, men det er fortsatt hele fem kamper igjen av gruppespillet.

Oppgjørene mot Drammen er kjent for å være fartsfylte da det er to lag som legger mye vekt på sitt kontring- og ankomstspill. Denne sesongen vant lagene på sin egen hjemmebane mot hverandre, men den mest minneverdige kampen er nok likevel semifinalen i cupen hvor Elverum vant med et mål og tok seg til finalen i Oslo spektrum.

For Elverum er Kjetil Aanestad sykmeldt grunnet sin skade i albuen og er derfor ikke aktuell for kampen på fredag. Resterende 20 spillere skal alle være klare og det er disse Christian Berge tar ut sin tropp fra.

Det er tid for å gjenoppleve de store opplevelsene vi hadde for tre uker siden. Det er tid for nok en gang å fylle Terningen Arena med Norges beste supportere. Det er tid for følelser i 60 minutter. Billetter kjøper du i hallen fra 17.30. Dørene åpner 18.00. Elverum – Drammen 19.00. NB! Sesongkort gjelder også for kampene i sluttspillet.

Foto: Østlendingen