Rundspilte Drammen – Elverum

Rundspilte Drammen

Elverum fikk seg en solid opptur på onsdag når de slo ØIF Arendal på bortebane. Fredag var det Drammen som ble feid av banen i Terningen Arena.

Elverum fortsetter den gode kampformen og fredag kveld var det Drammen som fikk gjennomgå. Et solid forsvarsspill sammen med målvakter som redder det som slippes til er suksessfaktoren for å levere gode resultater på løpende bånd fra Elverum sin side. Når i tillegg angrepsspillet fungerer med tidvis glitrende samspill som gjør at laget kommer seg til gode målsjanser i så og si alle angrep og kontringsspill som det av og til lukter svidd av; da skal mye til for å slå den regjerende seriemesteren.

I fredagens kamp var Drammen sjanseløse. Til pause ledet Elverum 15-6 og kampen var i realiteten avgjort. Tolv minutter før slutt ledet hjemmelaget 27-12, men Drammen-trener Geir Oustorp manet sine elever til en sluttspurt og de vant da den siste perioden 6-0 og fastsatte sluttresultatet til 27-18.

Elverum har fått en fantastisk start på sluttspillet og leder pulje 1, ett poeng foran Runar som i dag vant 38-36 mot ØIF Arendal på hjemmebane. Neste kamp er allerede på mandag når Elverum reiser til Sandefjord for å møte Runar.