Sluttspillet ruller videre – Elverum

Sluttspillet ruller videre

Elverum har vært fantastiske så langt i sluttspillet. På mandag venter laget som knuste Elverum i seriespillet; Runar.

Elverum har så langt vært overlegne i sluttspillet med 10-målsseier mot ØIF Arendal på bortebane og 9-målsseier mot Drammen på hjemmebane. På mandag er det Runar står for tur i Runarhallen. I seriespillet fikk Elverum stryk med ni mål nettopp i den hallen og innlandslaget håper selvfølgelig på et annet resultat i denne kampen. Det er nettopp denne kampen som gjorde at ting snudde og Elverum har vært gode i alle turneringer etter jul.

Foreløpig er disse to lagene også de beste i gruppen med Elverum på topp med fire poeng, mens Runar ligger på andreplass med tre poeng. Elverum kan med seier i denne kampen ta et langt steg mot en semifinaleplass og er nok av den grunn veldig interessert i å gjøre en god figur i det som kan bli en fin revansje for tapet i serien.

Leonel Ojala måtte avbryte søndagens trening grunnet sykdom og avgjørelsen på om han skal være med til Sandefjord blir tatt mandag morgen Utenom det kan Christian ta ut laget fra de resterende 20.

Kan du ikke være i Runarhallen kan du se kampen på TV 2 Sumo eller høre kampen på Elverumsradioen. Kampstart er 18.30.

Foto: Østlendingen