Nok en storseier – Elverum

Nok en storseier

Elverum var overlegne i de to første kampene i sluttapillet. Mandag kveld ble det nok en storseier mot Runar borte.

Elverum ønsket revansje etter det forsmedlige 9-målstapet i serien mot Runar på bortebane og det kunne vel ikke blitt gjort bedre enn det ble mandag kveld. Gjestene tok tidlig føringen i kampen og dro sakte, men sikkert ifra utover i kampen. En skadet Morten Nergaard måtte stå over kampen, men en god Garan Rajkovic tok utfordringen og tok mye av det som slapp igjennom forsvaret.

Mest gledelig var nok likevel Elverums angrepsspill. Enten det var kontringer eller etablert angrep så scoret Elverum på nesten allle baller de avleverte mot mål. Sjelden har vi sett høyere treffprosent på guttene fra skogen. Det forteller også resultatet mye om da Elverum hadde satt 22 baller i mål til pause og til slutt hele 43. Sluttresultatet ble 43-29.

Dermed troner Elverum alene på toppen med tre store seiere. Nå venter de samme tre lagene nok en gang og det begynner med ØIF Arendal i Terningen Arena på onsdag. I dagens andre kamp i gruppa vant ØIF Arendal 21-20 mot Drammen i Sør Amfi.