Kan sikre semifinale – Elverum

Kan sikre semifinale

Elverum har vært strålende så langt i sluttspillet. På onsdag kan de sikre plass i semifinalen.

Elverum har spilt glimrende i det siste og står med over 30 plussmål etter tre kamper i sluttspillet. På mandag var det Runar som måtte unngjelde når Elverum vant hele 43-29 i Runarhallen. Onsdag er det ny kamp og da er det ØIF Arendal som gjester Terningen Arena. I første kamp mot sørlendingene i Sør Amfi vant Elverum hele 34-24, en skalp med tanke på at Elverum ikke har vunnet i Arendal tidligere.

Med seier i onsdagens kamp er Elverum allerede klare for semifinalen og det til tross for at det fortsatt gjenstår to kamper i kvartfinalen. Dette er også uavhengig av resultatet i den andre kampen i gruppa mellom Runar og Drammen. Elverum har ikke møtt ØIF Arendal i Terningen Arena denne sesongen. Hjemmekampen i Postenligaen ble spilt i Hamar OL-amfi da det ble arrangert Rosa Sløyfekampen. Den gang ble det uavgjort.

Elverum håper å gjenta det glimrende spillet så langt i sluttspillet, men de er avhengige av publikums hjelp. Billetter kjøper du i Terningen Arena fra 17.30. Dørene åpner 18.00. Elverum – ØIF Arendal 19.00.

Foto: Østlendingen