Jubel eller skuffelse? – Elverum

Jubel eller skuffelse?

Elverum og Runar skal onsdag gjøre opp om en plass i semifinalen i sluttspillet. Kan Elverum igjen finne formen etter to tap på rad?

Elverum fikk en flying start på sluttspillet når de vant de tre første kampene med 10, 9 og 14 mål, men i de to seneste kampene har det endt med tap. Det betyr at alt skal avgjøres i den siste kampen i gruppespillet, når Elverum tar imot Runar hjemme i Terningen Arena.

Elverum og Arendal topper gruppa med seks poeng, men like bak ligger Runar på fem poeng. Med seier til Elverum vil de vinne gruppa. Med seier til Runar er Elverum avhengig av at ØIF Arendal taper mot Drammen for å ta seg videre. Ved uavgjort er Elverum videre, som toer hvis ØIF Arendal vinner sin kamp og som gruppevinner hvis Arendal taper minimum et poeng.

Etter to tap på rad er det på tide å igjen finne tilbake til den gode flyten. Det står om suksess eller fiasko. Det står om semifinale eller tidlig exit for årets serievinner. Det står om æren til håndballbyen Elverum. Hjemmelaget trenger den støtten de kan få i skjebnekampen. Seier smaker bedre sammen med den åttende spiller.

Billetter kjøper du i Terningen Arena fra 17.30. Dørene åpner 18.00. Elverum – Runar 19.00. NB! Sesongkort gjelder.

Foto: Østlendingen