Videre til semifinale – Elverum

Videre til semifinale

Lars Nordberg kunne feire sin 300. kamp for Elverum med mål mot Runar og videre deltakelse i sluttspillet. Neste blir semifinale.

Det var vinn eller forsvinn for de to lagene i Terningen Arena i dag. Det handlet om semifinaleplass og videre deltakelse i sluttspillet. Elverum hadde to tap på rad i basjen og det var knyttet spenning til om hjemmelaget igjen kunne finne tilbake til den fantastiske formen de hadde i begynnelsen av sluttspillet. Vertene tok tidlig føring i kampen og dro sikkert ifra frem mot pause. Når lagene gikk i garderoben viste storskjermen 16-9.

I den andre omgangen kunne Runar knappe inn på ledelsen, men Elverum var aldri truet og kunne juble for seier 30-23 og dermed plass i semifinalen i sluttspillet. Lars Nordberg spilte sin 300. kamp i Elverumstrøya og taket løftet når han satte inn et mål mot slutten av kampen.

Nå venter FyllingenBergen i semifinale. Det starter med bortekamp torsdag 2.mai før det blir hjemmekamp mandag 5.mai. Hvis ikke det er avgjort så venter en tredje kamp, gså den i Terningen Arena.