Jakter flere medaljer – Elverum

Jakter flere medaljer

G18 skal ikke lenger enn til Stangehallen for siste runde i Sparserien, men G16 reiser til Fredrikstad for sluttspillet i Bringserien.

Før siste runde i Sparserien ligger Elverum G18 på en femteplass i den landsomfattende Sparserien som omfatter 16 lag fra hele Norge. Den siste runden er felles for alle lag på gutte og jentesiden og foregår i Stangehallen, ikke langt fra Elverum. Denne helgen er det St.Hallvard, Fyllingen og Fjellhammer som står på motsatt side for Elverum. Med full pott for Elverum er sansynligheten for å ta en bronsemedalje stor. Her blir det garantert flere tøffe kamper for byens unge og lovende. Underholdning i helgen får du i Stangehallen.

Kampoppsett og informasjon finner du her: http://www.handball.no/p1.asp?p=39936

I Bringserien er grunnspillet i de to avdelingene unnagjort og nå venter sluttspillet med de fire beste lagene fra hver avdeling. Elverum tapte kun en kamp i sin avdeling og det var mot Oppsal, en av de store favorittene sammen med Elverum. På lørdag spiller G16 mot Fjellhammer Bærums Verk og Charlottenlund. Her må de være blant de to beste for å ta seg til semifinale på søndag. Det er jevnt i toppen, men Elverum har store muligheter for medalje og kanskje også klatre helt til topp i Bringserien. Sluttspillet foregår i Kongstenhallen i Fredrikstad.

Kampoppsett og informasjon finner du her: http://www.handball.no/p1.asp?p=39462