Bronse til G16 – Elverum

Bronse til G16

Den yngre garde var i helgen i aksjon i de landsomfattende seriene for G16 og G18. Det endte med en bronsemedalje og to spillere på allstar-laget.

I Sparserien var det før helgen en mulighet for å ta hjem en bronsemedalje for de lovende 18-åringene. I første kamp ble det seier mot St.Hallvard, men det ble etterfulgt av to knepne tap mot Fyllingen og Fjellhammer. De andre resultatene gikk heller ikke Elverum sin vei og dermed hadde det med seier i alle kamper for Elverum ikke vært oppnåelig med noe annet enn den femteplassen som de til slutt havnet på. En god prestasjon blant de 16 beste 18-årslagene i landet, spesielt med tanke på at de hadde en målsetning om topp åtte før sesongstart.

Gledelig var det at Elverums Mishels Liaba og Håkon Ekren ble tatt ut på årets lag i Sparserien. En solid tillitserklæring til de respektive spillerne og håndballen i Elverum.

I Bringserien var det sluttspill denne helgen og Elverum hadde målsetninger om medalje. På lørdag var det gruppespill hvor Elverum vant to kamper og tapte en kamp, og de tok seg dermed til semifinale som gruppevinner. I Semifinalen ventet Falk fra Horten, et lag de slo i grunnserien, i semifinalen måtte de derimot se seg slått. Dermed skulle de ut i bronsefinale mot Fjellhammer og i den kampen var det Elverum som hadde mest krefter og kunne juble for bronsemedalje blant landets beste 16-årslag. En solid prestasjon av de som neste sesong blir en del av herreavdelingen.