Det drar seg til – Elverum

Det drar seg til

Det blir en reprise på den begredelige cupfinalen når Elverum gjester FyllingenBergen i den første av to (tre) semifinaler.

Verdt å nevne er også at Elverum slo FyllingenBergen ganske klart i Terningen Arena mot slutten av sesongen. Cupfinalen var begredelig, men ble også et vendepunkt for hedmarkingene, som etter jul har vært virkelig gode i alle turneringer. Litt tilbakeslag ble det likevel i kamp fire og fem av sluttspillet når det kom to tap på rad, før gruppesieren ble sikret mot Runar i kamp fem.

På torsdag venter den vanskelige motstanderen FyllingenBergen på bortebane for Elverum. tradisjonelt sett en vanskelig motstander for Elverum. Bergenslaget tok seg til semifinale etter å ha havnet på andreplass i sin gruppe, bak suverene Haslum. Rapportene sier at de så langt har svingt voldsomt i prestasjoner, men det kan likevel garanteres for et heltent FyllingenBergen når Elverum står på motsatt banehalvdel.

Det skal være en vinner i denne kampen, så ved uavgjort vil det da bli ekstraomganger og eventuelt straffekonkuranse. På lørdag er det returoppgjør i Terningen Arena. Hvis det da står 1-1 i kamper så venter en tredje semifinale, også den i Terningen Arena.

Hos Elverum er alle skadefrie og Christian Berge kan ta ut sin 14-mannstropp fra samtlige 21 i stallen. Har du ikke mulighet til å ta turen til Framohallen så kan du høre kampen på Elverumsradioen eller se kampen på TV 2 Sumo.

NB! På fredag møter du Kalle Björkman, Leonel Ojala, Andreas Rönnberg, Morten Nergaard og vår nyansatte i administrasjonen; Lone Bronken, på Kremmertorget i Elverum v/Meny. Der kan du kjøpe billetter til lørdagens kamp og sesongkort til neste sesong. Alt mellom klokken 13 og 16 på fredag.

Foto: Østlendingen