B2B sår frukter – Elverum

B2B sår frukter

Elverum Bilsenter og Pelias har inngått en stor bilavtale. Begge er samarbeidspartnere med Elverum Håndball Herrer og del av EHHs B2B-nettverk.

[jwplayer mediaid=»2884″]

EHHs B2B-nettverk (business-to-business) ble for alvor opprettet før denne sesongen. Dette nettverket er på mange måter beregnet som en mer flytende dialog og ytelser mellom EHH og samarbeidspartnerne. Samtidig er det en arena hvor de ulike partnerne møter hverandre i formelle og uformelle forum i forbindelse med EHHs håndballkamper eller utenom.

Elverum Bilsenter og Pelias begge to store og viktige partnere i Elverum Håndball Herrer, samtidig er de en del av B2B-nettverket. De har nå inngått en stor avtale om leveranse av biler. Se videointervju med salgssjef hos Elverum Bilsenter, Lars Erik Rønningen, i videovinduet over.

Du kan lese mer om EHHs B2B-nettverk her.