Program for finalen – Elverum

Program for finalen

Det legges opp til en solid folkefest når Elverum skal forsøke å avslutte sesongen på best mulig måte på søndag. Du kan også vinne sesongkort til neste sesong.

Det finnes en rekke aktiviteter og overraskelser for deg som skal til Terningen Arena på søndag. Dagen da Elverum Håndball Herrer skal forsøke å avslutte årets gullsesong på en fantastisk måte. I samarbeid med kampsponsorene Joker Event, Flisa Trykkeri og Kiwi legges det opp til en rekke aktiviteter og overraskelser til Norges beste publikum.

Det blir satt opp et stort telt utenfor Terningen Arena. Det er bord og benker i teltet slik at du kan nyte den gode grillmaten du kan kjøpe. Her vil det også bli god musikk, konkurranser og intervjuer med noen spillere/trenere i forkant av kampen.  Husk også at det vil deles ut masse av «giveaways» før, under og etter kampen.

Du kan også ta bilde av dine finale-øyeblikk og tagge det med #ehhfinale på Instagram. Det beste bildet, bestemt av Elverum Håndball Herrer, vinner en fast seteplass til neste sesong. Bildet kan være fra kampen eller noe av opplegget rundt kampen.

Program finaledagen:

15.00 – Teltet åpner, salg av grillmat og drikke

Ca 15.45 – Bingo i teltet med masse flotte premier

Ca 16.15 – Intervju med spillere/trenere i teltet

16.30 – Billettsalget starter

17.00 – Dørene til arenaen åpner

18.00 – Elverum – ØIF Arendal, andre sluttspillkamp

Etter kamp – Premieutdeling (hvis avgjort), utmerkelser og overraskelser i hallen

Etter eventuell premieutdeling – Sikre deg ditt treningssett i teltet utenfor hallen (levert av dagens kampsponsor Joker Event)

Det inviters til folkefest i Terningen Arena på søndag, ta del i det som kan bli en ny tittel til Elverum Håndball Herrer. Det vil også til denne kampen bli satt opp ståtribune bak det ene målet.