Oppkjøringen i gang – Elverum

Oppkjøringen i gang

Guttene fra årets gullag har fått feiret ut gjennom sin årlige "botkassetur" som i år gikk til Tenerife. Dagen etter hjemkomst ventet hardkjøret. Se video.

[jwplayer mediaid=»2944″]

Spillerne har brukt den siste uken på å feire fra seg årets suksessesong. Dagen etter hjemkomst ventet hardkjøret igjen, for nå skal grunnlaget til nye meritter legges. I videovinduet over kan du se et utvalg av øvelsene på mandagens treningsøkt.

Kalle Björkman kan fortelle om en perfekt avslutning på sesongen i sydligere breddegrader.

– Det var en fin avslutning med godt vær, bading og sene netter sammen med spillere som fortsetter og de spillerne som forlater oss. Nå skal vi legge grunnlaget for å være med å kjempe om gullmedaljer også neste sesong. Jeg kjenner at jeg gruer meg og gleder meg til de neste månedene, sier den svenske høyrekanten.

Du kan se hele intervjuet med Kalle i videovinduet under.

[jwplayer mediaid=»2947″]