Berge med landslagsjobb – Elverum

Berge med landslagsjobb

Christian Berge trer inn som assistenten til Glenn Solberg på 94-landslaget til Norge. Les mer om det og se videointervju med Christian Berge.

[jwplayer mediaid=»2953″]

Christian Berge tiltrer i sitt nye engasjement den 1.august og i videovinduet over kan du se hva han tenker om den nye utfordringen. Han forteller også om hvorfor han valgte å takke ja til denne jobben.

Styreleder i Elverum Håndball Herrer, Tonje Nohr Smedstad, har ingen betenkligheter med at hovedtreneren nå også får bryne seg på andre oppgaver.

– Christian vil gå inn som en ren trenerkapasitet og ikke stå for noe organisering av laget. Samlinger vil heller ikke være i konflikt med Elverums kamper. Arbeidsbelastningen bør derfor ikke gå utover Christian sin jobb som trener for Elverum. EHH vurderer at fordelene med hans nye rolle vil gi  forbedret oppfølging på fysisk og mental trening samt mulighet for Christian å få et bedre overblikk på talenter i Norge, sier Tonje.

I år har Elverum vært representert med Mishels Liaba, Håkon Ekren og Vegard B. Øien på dette landslaget.

Foto: Østlendingen