Gullpartneravtale med Stena Line – Elverum

Gullpartneravtale med Stena Line

Elverum Håndball signerte tirsdag en gullpartneravtale med det svenske storkonsernet Stena Line.

For oss nordmenn er de nok mest kjent som «Danskebåten», men Stena Line er et stort konsern som omsetter for 10 milliarder svenske kroner i året. De innehar 38 fartøy og har over 6000 ansatte.

Den første kontakten med Stena Line var det Steffen Stegavik som sto for når representanter fra konsernet var på plass i Elverum i forbindelse med lanseringen av Stena-bussen som tar passasjerer fra indre østlandet ned til båten i Oslo. Deretter var de samarbeidspartner på Rosa Sløyfekampen. Nå har de valgt å utvide sitt samarbeid med Elverum Håndball med avtale for kommende sesong på gullpartnernivå. Stena Line hopper rett i det og vil blant annet stå for våre samarbeidspartneres kick-off før kommende sesong.

I videoen fra Østlendingen over kan du se hvordan det gikk når representanter fra klubben reiste ned for å signere avtalen.