Elverum fikk lisens – Elverum

Elverum fikk lisens

Elverum fikk tirsdag sin eliteserielisens for sesongen 2013/2014.

Elverum Håndball Herrer gikk som kjent med et lite underskudd for året 2012 og det jobbes iherdig rundt klubben for at disse negative tallene skal snu. Gledelig i den prosessen er det at klubben fikk tildelt eliteserielisens, med merknad «under overvåking», for kommende sesong.

– Lisensbehandlingen er som forventet. Det er på grunn av situasjonen med egenkapital i klubben at vi havner under overvåking, noe vi også har vært de siste årene. Det holder ikke å være best på alt annet når det også handler om at vi må få på plass økonomien. Denne lisensbehandlingen er kun reknskapsmessig, sier daglig leder Martin Gudbrandsgård.

– Nå er fokuset å få økonomien og den negative egenkapitalen på rett vei. Vi har stort fokus på å holde utgiftene nede og betale utestående fordringer. Det er en lang og tung prosess, men vi føler at vi er på rett vei. Sportslig suksess koster økonomisk og da spesielt deltagelse i e-cup, avslutter Martin.

Se mer om lisenstildelingen på håndballforbundets sider.

Foto: Østlendingen