Rajkovic forlater Elverum – Elverum

Rajkovic forlater Elverum

Etter mye frem og tilbake har Goran Rajkovic bestemt seg for å forlate Elverum til fordel for Drammen.

Goran Rajkovic tok Elverum med storm når han signerte sist sommer. Med sitt smittende smil og alltid gode humør ble han raskt en publikumsyndling i de dype skoger.

– Det er veldig hardt å forlate Elverum. Det føles som jeg har vært her i 5-6 år, selv om jeg bare har vært her i ett år. Jeg føler at jeg har knyttet meg til folk, ikke bare i håndballen, men også rundt. Det har hjulpet meg veldig ettersom jeg har vært separert fra min familie. Jeg kjenner byen og jeg kjenner alle kriker og kroker, jeg føler meg som hjemme i denne byen. Samtidig vil jeg ikke stenge alle dører til Elverum, kanskje jeg en dag kommer tilbake. Hvis Elverum ønsker det selvsagt, sier Goran Rajkovic.

Han er klar på at det blir tøft å forlate en by og et lag han har blitt glad i.

– Jeg vil savne alt ved Elverum. Guttene på laget, folkene som jobber på laget og ikke minst Terningen Arena. Det er den beste arenaen i Norge. Ingen har supportere som Elverum, Norges beste supportere vil jeg si. Jeg håper at når vi møtes igjen neste sesong at jeg vil ha en god tone med Taiga`n både i Drammen og i Terningen Arena. Følelsen av å høre publikum sunge «Goran, Goran, Goran» i et fullsatt Terningen er rett og slett fantastisk, avslutter Goran.

Sportslig leder Sigmund Høye er klar på at klubben mister en ressurs.

– Goran er en fantastisk person som har gjort mye bra på a-laget og gjennom oppgaver nedover i håndballgruppa og i regionen. Det er veldig synd å miste han, men vi forstår valget i og med at Morten Nergaard fortsatt er med videre og han er vårt førstevalg. Vi ønsker Goran lykke til neste sesong i alle kamper utenom mot oss, sier Sigmund.

Foto: Østlendingen