Talentfull svenske til Elverum – Elverum

Talentfull svenske til Elverum

Elverum er enige med den svenske talentfulle strekspilleren Martin Karlsson.

Elverum er enige med den svenske talentfulle linjespilleren Martin Karlsson og har sikret hans tjenester i ett år. Han kommer fra den svenske klubben H43 Lund som sist sesong klarte opprykket til den øverste ligaen i Sverige. Hans moderklubb er Växjö HF og han har også spillt i IF Hallby. Martin kan beskrives som en rørlig linjespiller med lavt tyngdepunkt. I forsvar er han en sterk taklende spiller i midtforsvaret. Kalle Björkman spillte selv med Martin Karlsson i H43 Lund og beskriver han som en sterk lagspiller som alltid gir alt i trening og kamp.

Martin kommer til Elverum med et ønske om å utvikle seg videre. Klubben har hentet han med litt hjelp av sponsorer og resten innenfor eksisterende budsjett. Vi er glade for å ha på plass en spiller som kan utfylle de strekspillerne og forsvarskjempene vi har i Leonel Ojala og Aleksander Børresen.

Foto: Kenneth Landgren