FC Porto Vitalis forsterker – Elverum

FC Porto Vitalis forsterker

Elverums semifinalemotstander FC Porto Vitalis forsterker laget før Champions League-kvalifiseringen.

Tirsdag signerte de David Davis og Alvaro Ferrer fra Atletico Madrid, klubben som gikk konkurs for kort tid siden. Med det viser FC Porto Vitalis at de mener alvor før semifinalemøtet med Elverum siste helgen i august. De portugisiske mestrene sin serbiske trener sier til deres hjemmeside at de i flere år har vært nærme Champions League, men at de nå ruster opp for å komme enda nærmere og helst klare å komme seg inn i Champions League.

David Davis er en tidligere spansk landslagsspiller med VM-gull, EM-sølv og OL-bronse for Spania. Han er venstrekant, men brukes samtidig som en fremskutt forsvarsspiller i såkalt 5:1 forsvar. I en alder av 36 ble han like før sommeren ansatt som sportssjef for Atletico Madrid og var usikker på om han skulle spille i det hele tatt. De ble like etter slått konkurs og han har derfor nå blitt enig med FC Porto Vitalis om å bidra for dem.

Alvaro Ferrer er som David Davis også en spansk stasborger som går til FC Porto Vitalis etter kun en sesong i Atletico Madrid. Han ble hentet til Madrid, fra Real Ademar Leon, som erstatning for Chema Rodriguez som før forrige sesong gikk til Vezsprem. 31 år gamle Alvaro Ferrer spiller midtback, men står kun oppført med 4 mål for Atletico Madrid i Champions League forrige sesong.

Foto: eurohandball.com