DDE på kick-off – Elverum

DDE på kick-off

Ett av Norges desidert beste fest-band kommer til Terningen Arena og Elverum Håndballs kick-off.

Det begynner å bli en tradisjon med et solid kick-off før den nye sesongen kastes igang for fullt. Elverum Håndball Herrer arrangerer, i samarbeid med Østlendingen, årets avkast i det som blir den første sesongen som regjerende mester for guttene fra skogen. Fredag 6.september klokken 18.30 åpnes dørene i Terningen Arena til presentasjon av laget, nyheter, underholdning og mye annet for publikum, Her er det gratis inngang!

Deretter klokken 21.00 sparkes den virkelige festen igang, da er det konsert med trønderrockerne i DDE. Her vil det uten tvil være mulig å kjenne på stemningen som kan skapes i arenaen og det allerede før første hjemmekamp for Elverum i Postenligaen.

Her kan det lønne seg å kjøpe billetter idag! Det gjør du på billettservice.

Se intervju med Østlendingens Ola Thorset på vår You Tube-kanal.