Sesongens første seier – Elverum

Sesongens første seier

Det var mye å rette på etter gårsdagens kamp mot Drammen. Også dagens kamp ga flere spørsmål enn svar, men denne gang ble det seier. Se video!

Elverum hadde mye å revansjere etter en dårlig forestilling på fredag mot Drammen. Lørdag var det nyopprykkede Falk Horten som skulle få gjennomgå, men spillet sitter fortsatt ikke helt. Først og fremst er det tryggheten i de defensive rekker som mangler, noe som igjen fører til for få muligheter til å sette tempo etter i ankomstfasen. Til pause er det Falk Horten som leder 12-11 etter en jevn omgang.

Også andre omgang blir en jevn affære og ingen av lagene klarer skaffe seg et intiativ i kampen. Likevel fører en god innsats av spesielt Kjetil Aanestad og Erik Toft til at Elverum vinner kampen 25-24. Til tross for variert spill så smaker det nok uansett godt med sesongens første seier før Nøtterøy står på motsatt banehalvdel i morgen tidlig.

Se videointervju med Kjetil Aanestad og video fra hotellet på You Tube.