Tap mot Drammen i skjærgården – Elverum

Tap mot Drammen i skjærgården

Elverum og Drammen hadde en tøff fight i første kamp i Skjærgårdslekene. Nå venter nyopprykkede Falk Horten. Se videointervju med Iso Sluijters og Aleksander Børresen.

Første kamp i den nye sesongen er alltid en liten pekepinn på hvordan det ser ut før det virkelig drar seg til i de de kampene med betydning som kommer senere. Det ble en målfattig kamp mellom Elverum og Drammen fredag kveld. Etter 18 minutter var Elverum foran 7-5, men ved pause var det Drammen som var ledene med 12-9. Forøvrig kan det nevnes at kampene spilles over 2×25 minutter.

I andre omgang tok Drammen tidlig tak i kampen og hadde fire mål på Elverum på det meste. Ved hjelp av å skru opp tempoet og heve innsatsen i forsvarsspillet så gikk Elverum opp i ledelsen når det gjensto 10 minutter, men klarte ikke å dra mer ifra Drammen. Etter en nervepirrende avslutning var det Drammen som kunne juble for seier 25-23, anført av en god Ronald Putans.

I tillegg til at vinnerinstinktet må opp noen hakk så er det fortsatt noe å jobbe med både i angrep- og forsvarsspillet for Elverum.

Se videointervju med Iso Sluijters og Aleksander Børresen på You Tube.