Sterk avslutning i skjærgården – Elverum

Sterk avslutning i skjærgården

Etter en treg start på skjærgårdslekene tok spillet seg kraftig opp på søndag når Nøtterøy og Runar sto på motsatt banehalvdel.

Kampen mot Nøtterøy startet fantastisk og maskineriet i elverum fungerte utmarket i den første omgangen. Forsvarsspillet ble løftet opp gjennom mer aggresivt spill som stresset et rustent Nøtterøy-lag. Bakerst sto Vegard Øien meget godt og fremover begynte spesielt Nacor Medina Perez å melde seg på slik at det til pause var 13-8 til Elverum.

Andre omgang var jevn med Nøtterøy som det førende laget. Elverum måtte vinne med tre mål for å ta seieren i gruppa og nære var de. Til slutt kunne likevel Nøtterøy sette ballen i tomt Elverum-mål og dermed ble det seier med ett mot vertene. Likevel et stort steg i riktig retning for laget fra skogen.

I siste kamp mot runar var det mange slitne bein i begge leire. Til tross for det ble det en severdig kamp for det nøytrale øyet. Elverum var hele tiden noen mål foran, men klarte aldri å riste av seg laget fra Sandefjord. Mye grunnet at de var litt hete i avgjørende øyeblikk. Elverum trakk uansett det lengste strået i nok en god kamp. Til slutt viste tavla 27-24 til Elverum.

Alt i aalt ble det ei god helg for Elverum hvor trening var i fokus, men det er også viktig å trene på å vinne kamper.